Zdravlje

zdravlje/vucicu-ne-citaj-ovo-mislite-da-je-pametno-to-sto-spavate-samo-pet-sest-sati-dnevno-grdno-se-varate-a-posledice-mogu-biti-fatalne-2392

ВУЧИЋУ, НЕ ЧИТАЈ ОВО: Мислите да је паметно то што спавате само пет-шест сати дневно? Грдно се варате, а последице могу бити ФАТАЛНЕ!

Без ваздуха можемо да живимо отприлике три минута, без воде три дана, а без хране 21 дан. Између воде и хране постоји нешто пођеднако важно за наш организам: сан.

zdravlje/porazavajuci-podatak-dijabetes-je-peti-uzrok-smrti-u-srbiji-cak-710000-obolelih-od-secera-3947

ПОРАЖАВАЈУЋИ ПОДАТАК: Дијабетес је пети узрок смрти у Србији; Чак 710.000 ОБОЛЕЛИХ ОД ШЕЋЕРА

Дијабетес је у Србији пети међу водећим узроцима смрти, а по процени Института за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут" 710.000 одраслих има дијабетес, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар.

zdravlje/nikad-nije-kasno-naucnici-tvrde-da-ostavljanje-cigareta-cak-i-u-sezdesetim-godinama-produzava-zivot-5635

НИКАД НИЈЕ КАСНО: Научници тврде да ОСТАВЉАЊЕ ЦИГАРЕТА, чак и у ШЕЗДЕСЕТИМ годинама, продужава живот

Најновија научна истраживања показала су да престанак пушења и у позном добу може продужити живот дугогодишњих уживалаца дуванских производа.

zdravlje/smrt-na-recept-tramp-proglasio-vanredno-stanje-zbog-smrtonosne-epidemija-legalnih-droga-razara-ameriku-strucnjaci-upozoravaju-sledeca-je-evropa-1137

СМРТ НА РЕЦЕПТ: Трамп прогласио ВАНРЕДНО СТАЊЕ због смртоносне епидемија "легалних дрога" разара Америку; Стручњаци упозоравају - СЛЕДЕЋА ЈЕ ЕВРОПА!

Америчка епидемија однела је много више живота због предозирања и траје дуже од ранијих зависничких криза.

zdravlje/epidemija-male-boginje-stigle-sa-kosova-u-kragujevac-zaraza-vec-odnela-jedan-zivot-2238

ЕПИДЕМИЈА: Мале богиње стигле са Косова у Крагујевац; Зараза већ однела један живот

Мале богиње стигле су са КиМ, где је у неким местима забележена епидемија малих богиња, у Крагујевац, пишу "Вечерње новости".