Politika

0 коментара

ПОТЕЗ У СКЛАДУ СА ИМЕНОМ ПОКРЕТА: Руководство покрета "Доста је било", на челу са Радулетом, поднело ОСТАВКЕ због ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА

Мај 07, 2018 | Аутор Фајтер / Бета.рс / 07.03.2018. |

Сви чланови Председништва покрета Доста је било (ДЈБ), председник Саша Радуловић, заменица председника Мирослава Миленовић, потпредседник Душан Павловић, потпредседница Јасмина Николић и потпредседник Александар Стевановић данас су поднели оставку због лоших резултата на београдским изборима, наводи се на сајту ДЈБ.

Илустрација

"Оставка је лични чин преузимања одговорности због лошег резултата на београдским изборима. У складу са Статутом ДЈБ, нови избори ће бити организовани у року од 60 дана", наводи се на сајту. Оставку су поднели и председник београдског одбора ДЈБ Војин Биљић и генерални секретар странке Димитрије Мајкић.

"Председништво ДЈБ се захваљује свим члановима ЂБ који су неуморно радили на кампањи, као и свим гласачима који су поџали ДЈБ на овим изборима. Председништво се посебно захваљује борском тиму ДЈБ и народном посланику Браниславу Михајловићу који је био носилац листе ДЈБ и Двери који је остварио одличан резултат од 8,17 одсто у Бору и поред нерегуларних услова", наводи се у саопштењу.

Како се додаје, у овом тренутку, "императив је очување идеје и организације ДЈБ".

"ДЈБ не одустаје", наводи се на крају.

0 коментара на ову вест