Vesti

0 коментара

ГДЕ СМО ИЗГУБИЛИ КОМПАС ВАСПИТАЊА И ЧОВЕЧНОСТИ?! Пет девојчица претукле вршњакињу у Лебану!

Мај 27, 2017 | Аутор Фајтер / Курир / од 27.04.2017. | Лебане

Шеснаестогодишња ученица Гимназије у Лебану доживела је синоћ прави пакао када су је пет девојчица из Техничке школе пресреле на улицу, направиле круг око ње и претукле је.

Извор: Илустрација

Случај је пријављен полицији, а девојчица је под великим стресом због чега ће њени родитељи морати да потраже помоћ стручњака, потврђено је Југмедиjи.

Насиље се догодило око 18.30 сати у Улици цара Душана, централној улици у тој вароши, преко пута Гимназије, а наочиглед пролазника, који нису реаговали.

"Опколило ју је пет девојчица, годину дана старијих од ње, с којима је био и један дечак, који је није тукао, али је мирно посматрао. Једна од њих јој је држала руке, друга је песницама ударала по лицу, а трећа јој чупала косу. Моје дете је вриштало, нико јој није помогао“, прича узнемирена мајка.

 

                                                           

 

Отац је због овог случаја морао на кратко да остави посао и допутује с терена.

"Дошао сам да смирим ситуацију, али ћерка је веома узнемирена, доживела је изгледа велики стрес. Ноћас није скоро ни спавала, а руке јој се непрестано тресу. Данас није отишла у школу и неће ићи док јој се модрице не повуку и док се мало сама не стабилизује, а ја морам да потражим и помоћ школског психолога", вели отац.

У покушају да се контактирају обе школе, нису се јављали ни у Гимназији, ни у Техничкој школи, а до телефона родитеља девојчица, учесница у инциденту, новинари нису могли да дођу.

Иначе, родитељи претучене девојчице кажу да је између њихове ћерке и најмање две девојчице које су је тукле постојала тензија и виду расправе преко Фејсбука и добацивања на улици.

0 коментара на ову вест